تبلیغات
لباس مجلسی|آرایش عاشقانه|مدل لباس 2016|لباس شب|لباس عروس| لباس زنانه|لباس مردانه,لباس دخترانه - قهوه اسپرسو
لباس مجلسی|آرایش عاشقانه|مدل لباس 2016|لباس شب|لباس عروس| لباس زنانه|لباس مردانه,لباس دخترانه
مدل لباس مجلسی|آرایش عاشقانه|لباس مجلسی|مدل لباس 2016|لباس شب|مدل لباس مجلسی|لباس عروس| لباس ز
آرایش عاشقانه✿ مدل لباس عروسی✿لباس✿ لباس شب ✿لباس مجلسی لباس مجلسی،گالری مدل لباس مجلسی،آرایش عاشقانه،لباس مجلسی،مدل لباس 2014،لباس شب،مدل لباس مجلسی،لباس عروس، لباس نامزدی، لباس مجلسی، ، لباس نامزدی، لباس مجلسی،لباس عروس,لباس شب،لباس خواب،شلوارک

مرتبه
تاریخ : 29 بهمن 92
قهوه اسپرسو
http://jojoman.mihanblog.com
 قهوه اسپرسو http://jojoman.mihanblog.com
اسپرسو چیست

در اسپرسو یک نوع دانه با یک شیوه برشتن نیست بلکه یک روش آماده سازی قهوه است. 9 اتمسفر فشار، 7 گرم قهوه و 30 ثانیه عصاره گیری، یک کنستانتره پر از رایحه، مزه و طعم واقعی قهوه در یک فنجان 25 تا 30 میلی لیتری (1 اونس) اسپرسو در یک فنجان تولید می‌کند. شبیه همه چیزهای فوق العاده، این یکی مجموعه عالی است. قهوه اسپرسو از آنجایی که حاوی عناصر متنوعی است (اسید، پروتئین، شکر، روغن، و دیگر مواد) یک محصول فوق العاده است.

قهوه اسپرسو
http://jojoman.mihanblog.com
مقدار؛
مقدار قهوه در سبد فیلترسینگل 7 گرم و در سبد فیلتر دبل 14 گرم است.
دما؛
دمای آبی که از قهوه عبور می‌کند باید بین 88 تا 92 درجه سانتی گراد (190 تا 197 درجه فارنهایت) باشد.
فشار؛
9 اتمسفر فشار به کیک قهوه اعمال می‌شود. این فشار توسط پمپ ویژه‌ای که عصاره گیری کامل را ضمانت می‌کند، تنظیم می‌شود.
فنجان مناسب؛
قهوه اسپرسو سینگل (Single) باید در فنجان دسته دار (Demitasse) با ظرفیت 25 تا30 میلی لیتری (1 اونس) سرو شود. اگر از فنجان با ظرفیت 2 اونس برای سرو اسپرسو سینگل استفاده می‌کنیم هیچ وقت به جز در مواقعی که سفارش اسپرسو دبل (Double) داده شده است نباید حجم قهوه داخل فنجان از نصف بیشتر باشد.

قهوه اسپرسو
http://jojoman.mihanblog.com
نکات مهم برای داشتن قهوه‌ای خوش عطر و اصیل:
اجزای قهوه ساز شامل سه فیلتر یا صافی، درب پارچ که همراه میله نگهدارنده صافی‌ها است و مخزن قهوه
ابتدا برای قهوه ساز 300 سی سی یا دو نفره بین 14 تا 30 گرم پودر قهوه آسیب شده (که آسیب قهوه باید مخصوص قهوه فیلتر باشد) را داخل پات یا پارچ بریزید.
برای دو نفر حداکثر 220 سی سی آب جوشی که دمای آن بین 75 تا 90 درجه باشد را روی قهوه ریخته و با قاشق حدود 5 ثانیه به هم بزنید.
درب قهوه ساز را بر روی ظرف قرار دهید. سپس درب قهوه ساز را به آرامی تا یک دوم ظرف فشرده و بین 3 تا 5 دقیقه فیلتر قهوه ساز را به همین حالت نگه می‌داریم.
پس از اتمام زمان دم کردن فیلتر را به آرامی فشار داده تا پودر قهوه داخل ظرف کاملاً پرس شود. قهوه دمی ما حاضر و آماده سرو است.
توصیه می‌شود که پس از استفاده کامل از قهوه ساز تمام اجزا و قطعات آنرا با برس مخصوص ظرف کامل شسته شود و از نبودن پودر قهوه در بین اجزا اطمینان حاصل شود.




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: قهوه اسپرسو http://jojoman.mihanblog.com، قهوه اسپرسو، قهوه، اسپرسو، قهوه اسپرسو 2014، قهوه 2014،
ارسال توسط jojo man
آرشیو مطالب
.styleText{ font-family: tahoma;font-size: 9pt;text-decoration: none;}

-------------

------

-----